Najnovšie recenzie zo sekcie Súpravy na opravu pneumatík
- fajn
- Ziadna
- Kupeny dva krat a dva krat sa absolutne neosvedcil .Plastova hlavicka ktora sa skrutkuje na ventil kolesa je netesna a vacsina hmoty unika okolo . Hmota vo vnutri je len akasi pena a nie tekutina ktora sa rozleje vo vnutri pneu a ktora by mala utesnit dieru .Absolutne nepouzitelne.
spokojnosť
Tovar som ešte nevyskušal.
- Sada nezaberie veľa miesta
- Sada bola dodaná s prepichnutým lepidlom.V tube lepidla bola dierka pravdepodobne od špendlíka.Lepidlo bolo v sade z časti vytečené.
- Funkčnosť, cena
Opravil som s tým defekt v kolese, bez akýchkoľvek predošlých skúseností s takouto opravou (len youtube video), jazdím na ňom už tretí týždeň, bez problémov. Potrebujete pri oprave kompresor, koleso musí byť nafukané aspoň počas opravy. Ak je veľká diera, určite by som to už riešil v servise.
Mám to ako povinnú výbavu auta tak to budem skúšať až keď ju budem potrebovať.
- uzitocna sada do auta
- Rýchlosť použitia
- Splnilo účel únik tlaku je preč
- Jednoduchosť použitia
Výborná cena.
- výkon, spoľahlivosť
Roztok na opravu gumy som zatiaľ našťastie ešte nepotreboval. Samotný kompresor používam už 7 rokov na bežné dofúkanie kolies. Funguje spoľahlivo.
Prístroj je napájaný bežnou 12V auto-zástrčkou.
Chod kompresora je v porovnaní s inými výrobcami pomerne tichý a kultivovaný. Absolútne tichý chod však od kompresora ani neočakávam.
Výhoda je praktické zbalenie hadice a kábla do telesa prístroja. Sada je naviac zabalená v látkovej taške. Nič netrčí, nič nezavadzia, v kufri auta sa ľahko schová.
je to pekne v obale
- Doporučujem funguje ako ma
- rýchla oprava
- rychla montaz a pevne spojenie
- obsahuje všetko potrebné
- splni co ma
Ešte som neskúšal.
Osobne dufam, ze ten produkt nikdy nepouzijem :-) ale verim, ze ak bude treba tak bude fungovat.
- Potreboval som utesniť pneumatiku sfukujúcu z neznámeho dôvodu. Utesnilo ju.
- Ľahká manipulovateľnosť.
- Zrozumiteľný návod (aj obrázkový).